Taxatie

Wat is jouw huis waard?

Taxateur Maastricht

Taxaties bij Vesta Vastgoed

Bij Vesta Vastgoed voeren we jaarlijks velen taxaties uit voor particulieren, banken, verzekeringsmaatschappijen en gemeenten.Het goede nieuws is dat taxaties doorgaans aftrekbaar zijn voor de fiscus.

Bovendien sturen wij jou niet alleen een digitaal taxatierapport, maar ook een hard copy versie.

Wanneer je een huis koopt of je eigen woning gaat verbouwen, is het doorgaans noodzakelijk om een taxatierapport te verkrijgen voor het afsluiten of oversluiten van een hypotheek.Overweeg je financiering met Nationale Hypotheek Garantie (NHG)? Ben je van plan om je huis of appartement te verkopen? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de huidige waarde van je woning,of wellicht ga je scheiden? Met Senly Vos van Vesta Vastgoed zorgen we voor een gedetailleerd en goed onderbouwd taxatierapport.Dankzij onze specialisatie in dit vakgebied kunnen we dit altijd op korte termijn voor je verzorgen.

Tegenwoordig stellen banken strenge eisen aan zowel de taxateur als het taxatierapport, en Vesta Vastgoed voldoet aan al deze vereisten.Wij zijn gecertificeerd door het NRVT en zijn aangesloten bij gerenommeerde instanties zoals het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) .Dit betekent dat onze taxatierapporten door alle banken worden geaccepteerd.

Bij Vesta Vastgoed hanteren we gunstige taxatietarieven, ongeacht of er een verbouwing meegenomen dient te worden of niet.We begrijpen hoe belangrijk een nauwkeurige en betrouwbare taxatie is wanneer je financiële beslissingen neemt met betrekking tot onroerend goed.Jouw gemoedsrust staat bij ons voorop, en we staan klaar om je te helpen met al je taxatiebehoeften.

Vraag nu direct je rapport aan via het NWWI.

Vesta Vastgoed Verkoopmakelaar Maastricht
Vesta Vastgoed Verkoopmakelaar Maastricht

Taxateur Maastricht

Offerte aanvragen

Inloggen Move